Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

11 maart 2013

Wethouders handelen niet in paardenvlees

OEGSTGEEST – Hoe integer zijn de wethouders? Het is een vraag waarover in de openbaarheid geen antwoord op komt. Wat de wethouders in het verleden allemaal al dan niet uitgespookt hebben, blijft topgeheim. Maar toch lichtte fractievoorzitter Tim van Tongeren (PrO) een tipje van de sluier op: ‘De rapportage over de integriteit van de wethouders is vertrouwelijk, maar geen van de wethouders is betrapt op het mengen van paardenvlees in Ikeaballetjes.’

Fractievoorzitter Simon Vogel (LO) grapte: ‘We zijn blij met de uitkomst van dit behoorlijk stevige onderzoek. Er is goed gekeken naar wat voor vlees we in de kuip hebben. Wellicht kunnen we ons volgend jaar de kosten van dit onderzoek besparen.’ Hiermee doelde Vogel erop dat dezelfde drie wethouders wat hem betreft na de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 kunnen aanblijven.