Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

11 maart 2013

Kritiek op Sharon Dijksma

KAAG EN BRAASSEM – De aanstelling van Sharon Dijksma als staatssecretaris zorgt er bij het bestuur van de LTO Noord, afdeling Kaag en Braassem niet voor dat de vlag wordt uitgehangen. Bestuurslid Martijn van Os is uiterst kritisch over deze PvdA-politica.

In het programmaboekje voor de algemene ledenvergadering uit hij zijn onvrede en zorg: ‘Ook in 2013 staan we voor nieuwe uitdagingen. Allereerst krijgen we te maken met Sharon Dijksma, de nieuwe staatssecretaris, die – zonder enige agrarische achtergrond – belangrijke beslissingen over het mestbeleid en dergelijke moet gaan nemen. Zij moet haar beleid met betrekking tot onze bedrijfstak gaan verdedigen. Voor de belangenbehartiging is er dan ook in de komende tijd een schone taak weggelegd!’

1 Comments:

At 10:25 p.m., Anonymous Anoniem said...

Αρpгeciating thе persіstence you ρut into your site and detailed information
you proviԁe. Ιt's awesome to come across a blog every once in a while that isn't thе same outԁated rеhaѕheԁ іnformаtіοn.
Fantastic read! I've saved your site and I'm іnсluding youг RSS fеeԁs to
my Gοogle account.

Hегe is my web blog 1spanishcompany.co.uk

 

Een reactie posten

<< Home