Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

08 april 2013

Brief zaait onrust

OEGSTGEEST – Een brief van investeringsmaatschappij Sedos aan de bewoners van Hofwijck heeft onrust gezaaid. In die brief werden plannen voor de renovatie van Hofwijck gepresenteerd, alsof alles al besloten was. Dat blijkt helemaal niet zo te zijn, zo werd in de gemeenteraadsvergadering van donderdag 28 maart verteld.

Wethouder Jos Roeffen liet weten, dat het hem niet gaat lukken om in april met een collegevoorstel te komen over Hofwijck. ‘Dit is een lastig dossier en ik heb meer tijd nodig.’ Hij wil met Marente en Sedos om de tafel gaan zitten, voor het opstellen van een tijdpad. Over de brief van Sedos, stelde Roeffen dat dit schrijven was opgesteld ‘vanwege hun eigen ambitie. ‘De plannen zijn niet goed gekeurd; dat gebeurt in de raad.’