Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

03 april 2013

Laatste kans voor hangplek

HOOGMADE – De zorg van enkele inwoners dat sloten geld worden uitgegeven aan nieuwe hangplekken voor jongeren, blijkt ongegrond. Voorafgaand aan oud en nieuw was de oude hangplek weggehaald door de gemeente. Dit om te voorkomen dat de constructie in nieuwjaarsnacht ten gronde zou gaan.

Onlangs is de oude hangplek weer teruggeplaatst. Het gaatje dat in het dak zat is voor 2.500 euro gerepareerd en het gebouwtje ziet er weer als nieuw uit. Wel waarschuwt een gemeentelijk woordvoerder: ‘Als deze hangplek kapot gaat, dan komt er geen nieuwe. Er wordt nog met de jongeren overlegd om de ondergrond onder het bankje te verharden. Dat willen zij graag. Voorstel van ons is nu om dat zelf te doen, met ondersteuning van de gemeente.’ De jongeren denken hier nog over na.