Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

11 juli 2013

Nieuwe aanbieder sandwichborden

LISSE – Het faillissement van de sandwichbordenexploitant Azero Outdoor heeft geen financiele gevolgen voor de gemeente. Deze mededeling deed wethouder Ad van Zelst (Nieuw Lisse) tijdens de vergadering van de commissie Ruimte en Infrastructuur op donderdag 20 juni.

Van Zelst stelde: ‘Op dit moment zitten er gedateerde posters in die borden. Een partij heeft de frames gekocht en we kijken hoe we met de nieuwe exploitant een doorstart kunnen maken. Dit gaan we eventueel gezamenlijk met andere gemeenten, zoals Noordwijk en Noordwijkerhout doen. Voor de gemeente heeft het faillissement geen financiele gevolgen. Maar een deel van de opbrengsten van de verhuur van die sandwichborden gaat naar het Ondernemersfonds en als er geen inkomsten zijn, krijgt het Ondernemersfonds hier dus niets van.’