Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

14 juli 2013

Voorschot voor SLiM

LISSE – De Stichting Lisse Marketing (SLiM) krijgt alvast een voorschot op haar prestatiesubsidie voor de komende jaren. Dit bepaalde het college van burgemeester en wethouders op dinsdag 25 juni.
De huidige overeenkomst tussen de gemeente en SLiM liep tot 1 juli en zonder de gemeentelijke financiële steun zou de stichting ‘geen invulling kunnen geven aan de promotie van Lisse als dorp’. Daarom is het convenant verlengd tot 1 januari 2014 en krijgt SLiM een subsidievoorschot over deze periode. Per jaar ontvangt SLiM circa 100.000 euro aan ‘gastheerschapsactiviteiten’ en ‘geld voor de uitvoering van de promotie’ van Lisse. Ook krijgt SLiM zo’n 20.000 euro vanuit het Ondernemersfonds Lisse. Overigens is SLiM van plan om op zoek te gaan naar andere bronnen van inkomsten. Hiervoor wordt een slim marketingplan opgezet.