Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

09 september 2013

Deal gemeente met VVV

LISSE – De Stichting Lisse Marketing (SLiM), VVV Lisse en Stichting Accommodatie en Recreatie Lisse (SARL) slaan de handen ineen. Op die manier wordt de promotie van Lisse door één daadkrachtige organisatie ingevuld. Dit moet leiden tot meer toeristen en andere bezoekers aan het dorp en dus meer inkomsten voor de ondernemers en een leefbaarder dorp.
De stichting VVV Lisse had nog een schuld bij de gemeente openstaan van 55.817,84 euro, maar deze schuld wordt overgenomen door de SARL, zo is afgesproken in een ‘vierpartijenovereenkomst’. Overigens wodt de SARL bestuurd door hetzelfde bestuur als het VVV. Maar de SARL is eigenaar van het pand aan de Grachtweg 53; dit pand geldt dus als onderpand voor de openstaande lening. Deze overeenkomst is een uitvloeisel van onderhandelingen die meer dan een jaar geduurd hebben. Met SLiM wil de gemeente nieuwe afspraken maken over de gemeentelijke bijdrage en de te leveren prestaties.