Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 november 2013

Actie weghalen fietsen bij Albert Heijn

LISSE - ´Het stallen van fietsen bij de ingang van de Albert Heijn zorgt voor veel overlast. Rolstoelen en rollators kunnen er niet doorheen.´ Deze klacht uitte Berna van Amersfoort, voorzitter van de seniorenraad op maandag 28 oktober.
Wethouder Adri de Roon (D66) reageerde: ´De goa’s (gemeentelijke opsporingsambtenaren, JD) kunnen er wat aan doen. Maar de capaciteit van de goa’s is beperkt voor het handhaven van die fietsoverlast.We kunnen niet extra handhaven, zonder dat het ten koste gaat van andere vormen van handhaving.´ Hij vervolgde: ´Ik zie ook dat er fietsstallingen leeg staan, terwijl het voor de Albert Heijn wel vol staat met fietsen. Wellicht kan er één actie gehouden worden, waarbij fietsen weggehaald worden. Dat helpt allicht beter dan alleen maar waarschuwen.´