Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

11 november 2013

Blij met wijzigingen Vierkant

LISSE – De politieke partijen zijn blij met het nieuwe collegevoorstel voor het opknappen van ’t Vierkant. Dit bleek donderdag 17 oktober tijdens de vergadering van de commissie Ruimte en Infrastructuur. Met de vijf extra parkeerplekken die ingetekend zijn, is voldaan aan een raadswens om de ondernemers tegemoet te komen. Die hielden namelijk hartstochtelijke pleidooien over het dreigende tekort aan plekken voor de klanten om hun auto’s te plaatsen.
De definitieve locatie waar de bloemenstal naar toe zal gaan, is nog niet bekend. Wethouder Ad van Zelst (Nieuw Lisse) liet hierover weten: ‘Met de uitbaatster (Tanja Blom, red.) zijn we in gesprek over een drietal locaties. We heben een heel goede locatie op het oog. Het wachten is op een mailtje van haar over de afmetingen van haar bloemenstal. We willen ervoor zorgen dat er op de beoogde plek een aansluitpunt is voor water en licht. Maar de bal ligt bij haar.’