Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

11 november 2013

Kritiek op bakken

LISSE –‘De wegversmallingen op de Rooversbroekdijk werken juist averechts’. Commissielid Valentina Tsjebanova (VVD) liet donderdag 17 oktober tijdens de vergadering van de commissie Ruimte en Infrastructuur weten dat ze niet tevreden was over de verkeersbelemmerende maatregelen. Ze werd er echter door fractievoorzitter Cees Ruigrok (Nieuw Lisse) op gewezen, dat de omwonenden juist heel blij zijn met die bakken.
Wethouder Ad van Zelst (Nieuw Lisse) stelde: Wij hebben deze bakken geplaats op verzoek van de bewoners om de snelheid eruit te halen. Als twee auto’s elkaar naderen zal er één iets harder rijden om de ander niet te lang laten wachten. Het is een tijdelijke maatregel bedoeld om de snelheid uit deze 30 km weg te halen. Later komt hier een definitieve weg met een 30 km inrichting.’