Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

11 november 2013

Toekomst positief voor Het Warenhuis

STREEK – De toekomst van kringloopwinkel Het Warenhuis in Leiden ziet er wat zonniger uit. Althans, dat mag geconcludeerd worden uit de woorden van wethouder Ton van Velzen, lid van het Dagelijks Bestuur (DB) van Gevulei.
Hoewel de gemeente van Van Velzen, Kaag en Braassem, stopt met de Gevulei en overstapt naar de organisatie Cyclus, ziet hij toch mogelijkheden voor de kringloopwinkel om te overleven. ‘Collega DB-bestuurders zijn heel positief om er mee door te gaan. Het wordt geen verhaal van dikke winsten en dat zal het ook nooit worden. Maar het warenhuis loopt leuk. Er zit ook een restaurantje in; mensen die daar werken, krijgen ook een opleiding om in te stromen voor normaal werk. Zo vang je twee vliegen in één klap.’