Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

23 december 2013

Volledige BTW korting!

Bij Luc van den Berg Sanitair
LEIDEN – Bijna iedere winkel heeft wel een showroom, maar Luc van den Berg is de enige zaak die speciale showroomkamers heeft. Deze compleet nieuwe manier om de badkamerproducten te presenteren is uniek in Nederland en wordt dan ook met veel enthousiasme ontvangen door de klanten.
‘Onze showroom is helemaal aangepast aan deze tijd’, zegt eigenaar Luc van den Berg glunderend. Hij leidt de journalist persoonlijk rond en legt uit: ‘De manier waarop mensen met hun badkamer omgaan, is aan verandering onderhevig. Vroeger was het uitsluitend een plek waar mensen zich in opsloten, maar tegenwoordig willen we ruimte in de badkamer en betrokkenheid van de badkamer bij de slaapkamer.’ Het is inderdaad een trend van deze tijd; de kinderen liggen in bed, de vrouw geniet van een bubbelbad en kletst met haar partner die erbij zit, onder het genot van goede glazen wijn. Geluk zit ‘m soms in heel eenvoudige dingen!
En in een moderne(re) badkamer horen ook mooie producten, die voor een goede prijs verkrijgbaar zijn. ‘Wij verkopen alleen maar goede artikelen, en ook heel goedkope en mooie spullen. We zijn geen bouwmarkt, maar kunnen u altijd helpen; of het nu gaat om een heel eenvoudige badkamer of een superdeluxe stijl. Daarnaast verzorgen we de complete installatie, indien gewenst. Voor mensen die niet handig zijn, is dat heel fijn. Want na de aankoop wil je dat de badkamer goed geïnstalleerd wordt, zonder lekkages of andere problemen en met een goede garantie. Wij doen ons werk al sinds 1991 en hebben dus best wat ervaring.’
De animo voor een nieuwe badkamer of om de eigen badkamer (deels) te wijzigen, stijgt enorm de laatste tijd. Dit komt mede door het btw-voordeel van 6% op de installatie van badkamers in bestaande huizen. En tussen 23 december en 5 januari 2014 wordt het pas echt een prijzenfeest. Van den Berg: ‘Tijdens deze feestelijke dagen hoeven de mensen de 21% btw niet te betalen!’