Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

04 februari 2014

Geen schadevergoeding van Schiphol

KAAG EN BRAASSEM – De gemeente stapt uit de gemeenschappelijke regeling Schadeschap luchthaven Schiphol. Burgemeester Marina van der Velde kondigde donderdag 16 januari aan, dat er voor de inwoners geen mogelijkheden meer zijn om schade uitgekeerd te krijgen van luchthaven Schiphol.
Van der Velde: Het aantal schademeldingen wordt niet meer uitgebreid. Kaag en Braassem heeft ook geen klanten meer, met betrekking tot maatregelen in huizen vanwege de geluidsoverlast. In Nieuwe Wetering hebben ze wel overlast, maar de regelingen die deze overlast veroorzaken zaten voornamelijk in de Haarlemmermeer. Uit Kaag en Braassem kwam een heel gering aantal schadeverzoeken. Die zijn allemaal afgehandeld. Het is voor inwoners niet meer mogelijk om een schadevergoedingverzoek in te dienen.’