Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

16 april 2014

Dixons

Verkopen door humor
LEIDEN – Er wordt te weinig gelachen, maar het team van Dixons brengt hier verandering in. En niet alleen door de geweldige aanbiedingen die dit bedrijf iedere keer brengt, het gaat ook over de manier waarop de klanten door het personeel geholpen worden.
Chefleader Jolanda van Greuningen: ‘Mijn team bestaat uit drie personen en onze kracht ligt voornamelijk in de humor. Natuurlijk hebben we veel kennis over de producten, maar het kan écht niet meer om alleen maar serieus je klanten tegemoet te treden. Daarom vinden veel mensen het altijd gezellig om hier binnen te komen. Mensen die al langer bij Dixons komen, weten dat we te allen tijde klaar staan om te helpen. Niet alleen waar het gaat om service en after sales, maar ook voor speciale prijsaanbiedingen.’
Dixons biedt als enige in Nederland Apple producten aan met drie jaar fabrieksgarantie; zonder bijbetaling! Bovendien heeft het bedrijf geregeld fantastische aanbiedingen met tablets. ‘Bij alle laptops van ieder merk bieden we het computersysteem ‘Office’ aan voor de helft van de prijs. Bovendien kunnen op aangegeven producten ook Airmiles ingeleverd worden.’
Vanaf 11 april is de Samsung Galaxy S5 te koop. Reserveer ‘m en ontvang een gratis hoesje. Tot 14 april zijn EA games verkrijgbaar tot 50% korting.
5 Meiplein 27, T: 088 027 1205, W: www.dixons.nl.