Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

02 april 2014

Enquete over bewegingsaanbod voor senioren

JOEP DERKSEN
KAAG EN BRAASSEM – De 23-jarige student van de Haagse Hogeschool, Richard Bakker, voert een afstudeeronderzoek uit voor de Driemaster. Hij gaat de komende maanden het bewegingsaanbod voor en door ouderen in kaart brengen. En wil zo bekijken welk aanbod aan bewegingsactiviteiten er is in deze gemeente en waar de 55-plus senioren daadwerkelijk behoefte aan hebben.
De senioren tussen 55 en 75 jaar kunnen de enquete online invullen via www.dedriemaster.nu. De helft van alle 75-plussers (900 in totaal) krijgen de enquete per post thuis gestuurd. ‘We willen ook de wensen van deze groep senioren weten’, aldus Bakker. Onder de deelnemers aan de enquete wordt een prijs verloot; een maand lang gratis sporten bij In Balance. Bakker: ‘Deze enquete is van belang voor de mensen zelf. Hij is volledig anoniem in te vullen en hoe meer enquetes we binnen krijgen, des te beter we een beeld krijgen over het bewegen. De Driemaster kan daardoor in de toekomst het bewegingsaanbod verbeteren en uitbreiden.’ De student-enqueteur hoopt, dat er van de 8.000 55-plussers minimaal 300 mensen een paar minuten van hun tijd gebruiken om het bewegingsaanbod voor ouderen te helpen verbeteren.