Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

17 juni 2014

‘Cijfers grondverkoop te positief’

NOORDWIJK – Het CDA twijfelt of de positieve cijfers over de verwachtingen voor de grondopbrengsten in de praktijk ook net zo goed uitpakken. Commissielid De Ridder maakte dit woensdag 4 juni tijdens de vergadering van de commissie RBF duidelijk.
Hij nam de Maarten Kruytstraat als voorbeeld: ‘Dit vinden wij onderhand toch een risicovol plan. Twaalf jaar geleden zou het allemaal goed komen. Nu hebben we geen plan en zijn we 4,5 miljoen euro armer.’ Zijn CDA-collega Alkemade vulde aan: ‘Die 7,5 miljoen euro opbrengst voor de Maarten Kruytstraat is nergens op gebaseerd, want er is geen enkel bouwplan.’ De Ridder vervolgde: ‘Het Centraal Park staat te boek als project waar we 13,5 miljoen euro opbrengst voor zullen krijgen. We zijn altijd voorstander geweest van dat plan, maar we denken dat zo´n fikse opbrengst iets te rooskleurig is opgeschreven.’