Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

29 oktober 2014

Ideeën voor stimuleren economie

NOORDWIJK – De gemeente wil informatieavonden organiseren om samen met ondernemers ideeën te ontwikkelen voor het stimuleren van de winkelverkopen in de Kerkstraat en Hoofdstraat. Wethouder Barnhoorn liet dit donderdag 9 oktober weten aan de politici. Hij stelde: ‘Met de detailhandel gaat het niet goed en ook voor de horeca gaan we stappen ondernemen.’
De wethouder had nog een nieuwtje in petto; ‘We hebben voor Space technologie nu een incubation centre. Er wordt heel sterk gewerkt om daar een tweede incubation centre te realiseren. Er komt bovendien een innovatiefonds voor startende ondernemers en we gaan samen met de NOV (Noordwijkse Ondernemers Vereniging, red.) een ondernemingsfonds creëren.