Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

20 oktober 2014

Stromend water tijdens raadsvergadering

NIEUWKOOP – Het lijkt wel of het gemeentehuis een fikse onderhoudsbeurt nodig heeft. Tijdens de gemeenteraadsvergadering van donderdag 25 september begaf de ene na de andere microfoon het, zodat de politici op het laatst alleen maar hun zegje  konden doen via één van de circa vijf nog werkende microfoons.
Een week later bleek er een ander probleem: terwijl de politici druk aan het debatteren waren, stroomde plotseling het water uit  de airconditioning. Met een grote natte vlek tot gevolg. Een emmer (met theedoek tegen het druppelende geluid) bracht enige soelaas. Maar voor de aanwezigen kwam de vraag wel boven: ‘Wat zal er de komende raadsvergadering kapot gaan?’