Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

23 januari 2015

Broers winnen nationale horecaprijs

NOORDWIJK – De Noordwijkse broers Martijn en Michiel van den Berg werden woensdag 13 januari uitgeroepen tot ‘Meest Markante Horecaondernemers van 2015 en 2016’. Deze meest belangrijke prijs voor de horeca ontvingen de twee, vanwege hun ‘innovatiekracht’. De broers zijn eigenaar van strandpaviljoen Het Zuiderbad, bar en restaurant Bries en Hotel Vesper in Noordwijk aan Zee.
Deze prijs wordt iedere twee jaar uitgereikt door Koninklijke Horeca Nederland en in totaal streden veertien regionale winnaars om het begeerde beeldje. Juryvoorzitter Loek Hermans hield nog even de spanning er in, voordat hij de winnaar bekend maakte. Hij was vol lof en stelde onder meer: ‘Deze twee jongens rijgen concept na concept aan elkaar. Ze hebben oog voor ontwerp, gastvrijheid, professionaliteit en de gasten.’ De volgende dag werden de broers in hotel Vesper gefeliciteerd door burgemeester Jan Rijpstra en veel vrienden en familie. Martijn was nog steeds overweldigd: ‘Ik moest janken toen ik onze namen hoorde! Het is de mooiste prijs van Nederland die je kunt krijgen als horecaondernemer. Het is supergaaf!’ Zijn broer beaamde: ‘Het is of je een Olympische medaille wint!’