Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

23 januari 2015

Vernieuwend denken

HILLEGOM – Hebt u er ooit wel eens bij stil gestaan, dat je vrolijker wordt van blije gedachten en verdrietiger van droevige gedachten? Hoe mooi is het dan, om jezelf te kunnen leren de eigen gevoelens positief te sturen. Want wanneer je positief denkt, voel je jezelf beter en sta je krachtiger en opgewekter in het leven.
Dat is de theorie achter het ‘Vernieuwend Denken’, dat cursusleidster Diana Tjoelker duidelijk uitlegt. Ze zegt hierover: ‘Het Vernieuwend Denken maakt je bewust van je gedachten, gevoelens en wat woorden met je doen. Het gevolg is dat je anders naar jezelf en naar je eigen omstandigheden gaat kijken. Het zijn geen ingewikkelde theorieën, maar heldere inzichten die je plezier en motivatie geven. Je leert naar jezelf te kijken en jezelf lief te hebben.’ De cursus ‘Vernieuwend Denken’ is gebaseerd op het gedachtegoed van Louise Hay. Inschrijven kan nog via www.hetraamhillegom.cc (cursusnummer 151.764).