Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 maart 2015

Cursisten exposeren hun werken

HILLEGOM – Het Raam opent de cursistenexpositie op een feestelijke wijze, waarbij een gratis consumptie voor iedere aanwezige natuurlijk niet mag ontbreken. Vanwege de te verwachten belangstelling is deze feestelijke opening verdeeld over twee dagen.
Vanaf zondag 22 maart om 15:00 uur tonen de cursisten van Lucia Bezemer, Arjan Bosch Ariadne Leefoge en Josée Schuppen hun schilderwerken. Ook de cursisten van Jenny de Bode (Art-Journaling)  Mien van Zoelen (Kalligrafie) Sophia van Tongeren (Vilten) en Marco de Groot (Fotografie) laten zien wat ze het afgelopen jaar gepresteerd hebben. Deze tentoonstelling is van maandag 23 maart tot en met donderdag 26 maart tussen 9.00 en 12.00 uur en tussen 19.00 en 21.00 uur te bezoeken.
Op zondag 29 maart is het tweede deel van de feestelijke opening. Die dag om 15:00 uur tonen de cursisten van Frank Bosman, Gerard Schoemaker en Jos Hachmang hun schilder- en tekenwerken. Deze kunststukken zijn vervolgens nog  tot en met donderdag 2 april te bewonderen in Het Raam; dagelijks tussen 9.00 en 12.00 uur en tussen 19.00 en 21.00 uur.