Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 april 2015

Proeftest fietsmaatjes goed gelukt

KAAG EN BRAASSEM – Tijdens de nationale sportweek testten de vrijwilligers van Fietsmaatjes Kaag en Braassem hun drie fietsen, die door de Lions, Rabobank en Rotary zijn gedoneerd. De test verliep succesvol; daarom kon voorzitter Idi van der Meer bekend maken, dat de eerste officiële rit van de Fietsmaatjes plaats vindt op donderdag 30 april.
Nu al zijn er 36 vrijwilligers die bereid zijn om, variërend van eens per maand tot enkele keren per week, samen met senioren en ultrasenioren op de fiets te stappen. Dankzij die vrijwilligers van Fietsmaatjes worden mensen die al jaren niet meer zelfstandig kunnen fietsen, weer meegenomen naar buiten.