Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

08 juli 2015

Boekenetende machine in hilarische kindershow

HILLEGOM – Kinderen van zes tot 11 jaar worden op zondag 14 februari 2016 meegenomen in een fascinerend programma. Die middag tussen 14:30 uur en 16:00 uur brengt Theatergroep Smoesjes hun populaire show 'Lab 7'.

Al maanden lang sluit de wat vreemde professor Algebra zich op. Hij werkt namelijk aan zijn allernieuwste uitvinding; een apparaat dat alle boeken maakt, die ooit zijn geschreven. Maar Oh, horror; dat apparaat blijkt geen boeken te maken, maar ze juist op te eten! En net op het moment dat de professor daar achter komt, belt er ook nog eens een meisje aan, om koekjes te verkopen voor de wetenschapsclub. En ja, meisjes van de wetenschapsclub zijn héél nieuwsgierig en dat leidt weer tot hilarische scenes.

Toegangskaartjes voor 'Lab 7' zijn verkrijgbaar via de website van Het Raam: www.hetraamhillegom.cc, te vinden op nummer: 161.924.