Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

08 juli 2015

Drukt haar snor

HILLEGOM – Niemand minder dan Sanne Wallis de Vries heeft meegewerkt aan de tekst voor de komedie 'Drukt haar snor'. Yora Rienstra neemt in haar derde 'One womanshow' alles op de hak, waar anderen normaal niet eens over nadenken.

Rienstra is bij het grote publiek bekend van de DWDD persiflage van 'Boer zoekt vrouw', waarin ze het liefje van Boer Aad, Jeanet, naspeelt. In 'Drukt haar snor' wisselt Rienstra hoogstpersoonlijke verhalen af met hilarische scenes. Wie houdt van rake typeringen, absurde humor, ijzersterke mimiek en droogkomische liedjes heeft met 'Drukt haar snor' een geweldige avond.

'Drukt haar snor' vindt op zaterdag 13 februari 2016 plaats in Het Raam. De show begint om 20:30 uur en de toegangsprijs is slechts 15 euro. Kaartjes voor de show zijn onder nummer 161.914 vanaf nu te bestellen op: www.hetraamhillegom.cc. Op is op.