Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

01 juli 2015

Geestwater werkt op geduld

LISSE – Het geduld van Stek-directeur Hans Al met het gemeentebestuur raakt op, waar het gaat om de ontwikkelingen rond Geestwater. Dat maakte Al maandag 29 juni meer dan duidelijk. Hij zou later die dag een gesprek hebben met twee wethouders over de toekomst van Geestwater.

Al: 'Er zit spanning op die locatie in verband met de ontwikkeling van Dever-Zuid. Het risico zit er in dat wij met Geestwater naar achteren geschoven worden en daar hebben we geen zin in. Het college heeft er een sterk belang bij om Dever-Zuid te ontwikkelen, maar als wij naar achteren worden geschoven, dan hebben wij een probleem. Je krijgt dan wellicht plannen die met elkaar gaan concurreren. We hebben vorig jaar al ruim een miljoen afgeboekt aan plankosten. Dat geld krijg je niet terug. Ook de waarde van de grond haal je er niet meer uit.'