Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

20 oktober 2015

Beste Business Meeting Point

NOORDWIJKERHOUT – Landgoed Tespelduyn staat bovenaan in de lijst van de 25 Beste Business Meeting Points in de Duin- en Bollenstreek. John van der Tol, redacteur van het magazine Bollenstreek INTO business maakte dinsdag 13 oktober de winnaar bekend. Op de plaatsen twee en drie eindigden respectievelijk Vesper Hotel Noordwijk en Spijs & Wijn Valkenburg.

De Business Meeting Points zijn in feite terrassen, waar het goed zakelijk toeven is. Alle terrassen zijn door zakenmensen bezocht en in het geheim beoordeeld. Uiteindelijk stak Landgoed Tespelduyn daar dan met kop en schouders boven uit. Het juryrapport vermeldt onder meer: 'De meest beoordeelde locatie in deze top 25 is dit jaar ook veruit de beste gebleken. Landgoed Tespelduyn doet al jaren mee in de top van deze lijst en heeft op alle criteria uitstekend gescoord. Eigenaar Peter Duivenvoorde investeert niet alleen in constante verbetering van zijn locatie, maar ook in ervaren personeel. Een voortreffelijk terras dat geschikt is voor bijna alle weersomstandigheden, aangevuld met de grote parkeerplaats, goede wifi en geboden privacy.'