Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

20 oktober 2015

Voedselbank is gered met nieuw onderkomen

LISSE – Een noodscenario lag al klaar, om de voedselbank onder te brengen op een tijdelijke locatie. Maar dat is niet meer nodig, want de voedselbank is vrijdag 16 oktober verhuisd naar een nieuw onderkomen op het industrieterrein Meer en Duin.

Het voortbestaan van de voedselbank werd bedreigd. Zo moet deze instantie voor het eind van dit jaar weg uit de Hobahohallen. Maar ook wordt de voedselvoorraad aangevreten door muizen en ratten; het is een onhoudbare situatie en in het Witte Weekblad vroeg vrijwilligster Marianne Bergman hier aandacht voor. En dat heeft tot resultaat geleid. Bergman kondigt blij aan: 'We hebben ruimte gekregen in Meer en Duin. De persoon van wie we het huren, wil anoniem blijven, maar we hebben een contract voor drie jaar.'