Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

20 oktober 2015

Geheime tellingen

OEGSTGEEST – In het diepste geheim heeft het college van burgemeester en wethouders tellingen laten uitvoeren naar het aantal auto's dat 's nachts in de straten geparkeerd staan. De uitkomsten van die tellingen worden in de toekomst gebruikt om te bepalen of er nieuwe parkeerplaatsen bij moeten komen en waar dat dan moet gebeuren.

Wethouder Wendelien Tönjann liet vorige week weten: 'Op alle straten is geteld hoeveel auto's er overal geparkeerd stonden. De reden hiervoor is, dat we willen zien wat er beleefd wordt bij de inwoners en of dat werkelijk zo is. Al weten we, dat je niet alle problemen op kunt lossen. Je kunt geen prachtige huizen neerknallen om daar parkeerplaatsen te maken.' De resultaten van de telling worden eind dit jaar bekend gemaakt.