Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

09 november 2015

Revolutionair voorstel

KAAG EN BRAASSEM – Het moet afgelopen zijn met dat gepriegel op de vierkante centimeter. Zogeheten 'postzegelbestemmingsplannen' over een stukje weg hier en een stoepverbreding daar moeten tot het verleden behoren. Fractievoorzitter Karin van der Kaaden (CDA) wil een kleine revolutie veroorzaken, waar het gaat om de manier waarop de gemeente plannen gaat ontwikkelen.

Van der Kaaden: 'Als wij ons economisch willen ontwikkelen, dan moeten we wat doen aan de infrastructuur. Hiervoor is een integraal verkeerscirculatieplan nodig, en niet alleen maar ideeën die per verkeersontsluiting of per bestemmingsplannetje worden uitgewerkt. Hierbij gaat het over de toegankelijkheid van de gemeente; de toegangswegen, maar ook het afstemmen van wegen en plannen die op elkaar aansluiten. Dan kun je ook zien wat de investeringen zijn en je kunt zien wat het oplevert. Dat is ook belangrijk voor de bereikbaarheid land- en tuinbouwgebieden en bedrijventerreinen, de Drechthoek et cetera.' De aanwezige leden van het CDA stemden enthousiast in met dit voorstel van de fractievoorzitter.