Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

21 januari 2016

'Pinnen leidt niet tot problemen'

LISSE – Sinds 1 januari kunnen mensen op het gemeentehuis alleen nog maar met de pinpas betalen. Dat leidde maandag 11 januari tijdens de vergadering van het raadspresidium tot vragen bij fractievoorzitter Rob Veldhoven (Nieuw Lisse).


Veldhoven verwees hierbij naar de kritische opmerkingen die de Nationale Ombudsman eerder deze maand ook gemaakt had over de onmogelijkheid voor het betalen met papier- en muntgeld. Maar de gemeentesecretaris liet weten, dat er in Lisse geen problemen zijn op dit vlak: 'Niemand betaalde meer contant, is de ervaring. We laten niemand onbetaald de deur uit gaan. We hebben er geen klachten over. Als iemand een product meeneemt, is het betaald. Ook als het niet met de pin is.'