Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

12 februari 2016

Nieuwe nieuwsbrief

LEIMUIDEN / BILDERDAM – De gemeente verspreidt eind februari een nieuwsbrief in Leimuiden en Bilderdam. In deze nieuwsbrief wordt de meest recente stand van zaken aangegeven over allerlei projecten. Dan gaat het onder meer om de N207, Vriezekoop en het Drechthoek-dossier.


De vorige gemeentelijke nieuwsbrief werd in de zomer van 2014 huis aan huis rondgebracht. Wethouder Yvonne Peters liet donderdag 4 februari weten: 'Er is een schreeuwende behoefte aan informatie over wat er gebeurt in het dorp. We gaan de informatievoorziening ook via de sociale media en de dorpsraad doen, maar dus eveneens huis aan huis voor de mensen die niet via de sociale media of de dorpsraad bereikt worden.' Op de vraag waarom de gemeente zich in verband met de duurzaamheid niet beperkt tot het digitaal aanleveren van de informatie, stelt Peters: 'Eens in de anderhalf jaar mag je een nieuwsbrief uitgeven. Ik hoop dat ze de brief daarna bij de oudpapierbak doen.'