Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

12 februari 2016

Burgerlid sneller dan college

LEIMUIDEN / RIJNSATERWOUDE – Tijdens een politieke bijeenkomst op maandag 25 januari kon wethouder Yvonne Peters (VVD) niet de vraag beantwoorden of de politie kon handhaven tegen te hard rijdende tractoren. Dan gaat het om het traject van dr. Stappenseastraat - Tolbrug. Ze zou het laten uitzoeken.


Een week lang hoorde de fractie van D66 helemaal niets meer over dit onderwerp, maar dat hoeft ook niet, zo stelde burgerlid Nick van Egmond maandag 8 februari lachend. 'Ik heb (op 25 januari, JD) aan de politie een tweet gestuurd met de vraag of ze kunnen handhaven. Het antwoord (diezelfde avond) was, dat het mogelijk was. De komende week belt de wijkagent me om te praten over het handhaven op te hard rijdend tractorverkeer.'