Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

18 maart 2016

Familiebedrijf opent nieuwe vestiging

Big Boss voor zakelijke en casual kleding

Door Joep Derksen

KATWIJK – Voor alle mannen die er verzorgd bij willen lopen, is er nu een nieuwe winkel die een complete verademing is. Bij Big Boss vind je geen smalle paadjes omringd door kledingrekken. Wie de op 1 maart geopende winkel binnenloopt, valt direct de ruimtelijke inrichting op. Heel overzichtelijk liggen de pakken, overhemden, schoenen en accessoires op de klantgasten te wachten. Gekwalificeerd personeel staat klaar om desgewenst van professioneel advies te voorzien, maar niets moet. Bij Big Boss kun je als man met plezier de kleding uitkiezen die het beste bij je past. En als het iets vermaakt moet worden, dan wordt dat direct gedaan. Op die manier hoef je niet weer na een paar dagen terug te komen om de gekochte kleding op te halen. Want laten we wel wezen; in onze drukke samenleving hebben we wel wat anders en leukers te doen, toch?!

Big Boss is een echt familiebedrijf, met meerdere vestigingen, dat 35 jaar geleden opgericht is door de vader van Michael Koopmans, die in de Katwijkse winkel het eerste aanspreekpunt is. Wat is de reden dat besloten werd tot het openen van een winkel aan de Voorstraat 50 in Katwijk? Koopmans licht toe: 'Drie jaar geleden startten we een winkel in Wassenaar,waarbij we 'smart casual' als concept hadden, met een compleet aanbod van colberts, pakken, shirts, dassen en nette schoenen. We kregen ook veel klanten uit Katwijk, die het heel fijn vonden om kleding te kunnen kopen, waarvan ze zeker weten dat dit niet door een ander gedragen wordt.'

Dat moet Koopmans toch even uitleggen; hoe is dat nu mogelijk? 'Bij ons geldt voor de collectie: 'Op is op'. Als iets uit de collectie raakt, bestellen we daar een nieuw artikel voor terug. Dus loop je niet het gevaar dat je iemand met hetzelfde overhemd als jij tegenkomt op een verjaardag. Je hebt echt een exclusief kledingstuk. Bovendien hebben we het hele jaar door een verfrissing van het assortiment in de zaak.

In de winkel met een vloeroppervlakte van 400 m2 zijn alle kledingtypen zeer overzichtelijk uitgestald. 'De dingen die we doen, doen we ook groot', aldus Koopmans. 'We hebben 400 dassen en 600 overhemden op voorraad en heel heel groot aanbod aan pakken. Op het moment dat een pak vermaakt moet worden, dan wordt dat – onder genot van een versnapering voor de klant – direct gedaan door een van onze ateliers.'

Zaterdag 1 maart opende Big Boss haar deuren en de klanten waren direct razend enthousiast over zowel de mooie inrichting als de kleding die hier te vinden is. Met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Zo kun je bij Big Boss al een compleet pak aanschaffen voor slechts 199 euro! En waar kun je nu kwaliteitsoverhemden kopen voor een prijs vanaf slechts 29,95. Ook is het bij Big Boss, als een van de weinige modezaken, mogelijk om overhemden in grotere maten te krijgen. Hier zijn namelijk overhemden verkrijgbaar van boordmaten 36 tot en met 48.

Koopmans: 'Onze kleding is voor jong en oud, van modern tot modern klassiek. En niet alleen voor de jonge jongens, maar ook voor de qua postuur wat omvangrijkere mannen.' Big Boss onderscheidt zich verder waar het gaat om de merken die het voor de klanten klaar heeft liggen. Voor de pakken gaat het om merken van Duitse komaf als Innocente, Digel en Roy Robson. En wat dacht u van de merken voor dress-shirts en casual overhemden als: R2, Thomas Maine, Culture, British Indigo en Olymp? Met name dat laatste merk is heel populair bij mannen (en hun echtgenotes), omdat het strijkvrije hemden zijn.

Populair bij de broeken zijn merken als Meyer, Jack Jones, Thomas Maine, Baileys en MMX. Dit merk heeft een Italiaanse stijl volgens Noord-Europese pasvormen, met mooie knoopjes, contrasterende stiksels en iets apartere broeken. Wanneer u in de winkel bent, kijk dan ook eens naar de fraaie handgemaakte schoenencollectie van Giorgio. Het is ook mogelijk om speciaal bij deze schoenen passende riemen uit te zoeken. Bij een bezoek aan Big Boss is kledingsucces dus verzekerd. Koopmans besluit: 'En onze service is: niet goed, geld terug.'


Big Boss, Voorstraat 50, Katwijk, T: 088 777 1560, W: www.bigbossfashion.nl