Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

18 maart 2016

Vrijwilligers mogen mening geven over accommodatiebeleid

LISSE – Vertegenwoordigers van stichtingen en verenigingen krijgen op twee avonden de kans om hun mening te geven over de gemeentelijke herziening van het accommodatiebeleid. Deze mededeling deed wethouder Adri de Roon (D66) maandag 7 maart tijdens de vergadering van het raadspresidium.


Het college van burgemeester en wethouder geeft eerst een presentatie over deze herziening van het accommodatiebeleid in de vergadering van de commissie Maatschappij en Financiën van woensdag 13 april. Daarna worden alle leden van verenigingen en stichtingen en andere geïnteresseerden uitgenodigd voor een informatieavond op dinsdag 19 april. Iedereen krijgt dan ruim een maand de gelegenheid om na te denken over de gemeentelijke plannen voor een ander accommodatiebeleid. Op dinsdag 24 mei kan vervolgens iedereen zijn of haar mening geven in een nieuwe informatieavond. De gemeenteraad gaat vervolgens op donderdag 23 juni een besluit nemen op basis van de collegestukken en de inbreng van de maatschappelijke organisaties.