Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 22.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

18 maart 2016

Ideeën voor IKC

LEIMUIDEN – Wethouder Floris Schoonderwoerd (PRO) kijkt met een tevreden gevoel terug op een brainstormsessie over het nieuwe integraal kindcentrum (IKC), dat woensdag 9 maart plaats vond in de Ontmoeting.


De wethouder laat weten: 'Het was een waanzinnig positieve avond. De drie scholen, kinderopvang en peuterspeelzaal werken samen aan één pedagogische visie voor kinderen tussen 0 en 12 jaar.' De aanwezigen zien meer mogelijkheden in het oprichten van één duurzaam integraal IKC, in plaats van dat wordt vastgehouden aan de huidige verouderde gebouwen. Aan de aanwezigen werd ook gevraagd mee te denken over de locatie waar dat nieuwe pand zou moeten komen. De ideeën en voorstellen worden verder door de ambtenaren uitgewerkt.