Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

04 mei 2016

Geen extra aandacht voor circulaire producten

HILLEGOM – Een motie van D66 om bij de Economische agenda Duin- en Bollenstreek aandacht te vragen voor de circulaire producten werd niet gesteund door het grootste deel van de overige politieke partijen.


Veel gemeenteraadsleden lieten weten verrast te zijn door deze motie die raadslid Adamse (D66) indiende. Zo liet Van Heusden (Bloeiend Hillegom) weten: 'We doen al veel aan recycling, maar om dit nu op dit moment in te brengen op dit proces is niet goed. We kunnen ook duurzaamheid als containerbegrip toevoegen. Bemoeilijk dit proces niet.' En fractievoorzitter Ringelberg (VVD) vond: 'Het lijkt ons niet verstandig om nu apart aandacht te vragen voor de circulaire economie in een voorstel waar alle partijen achter staan.' Alleen fractievoorzitter Van Egmond (GroenLinks) steunde de motie. Maar dat was bij lange na niet voldoende.