Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

04 mei 2016

'Rijkste gemeente van de Bollenstreek'

HILLEGOM – Gemeenteraadslid Joost van Doesburg van de gemeente Teylingen wordt bij zijn bezoek aan Hillegom in juni met zijn neus op de feite gedrukt. Eerder dit jaar noemde Koomen Hillegom het lelijke meisje van de disco, die jongens alleen maar mee naar huis zouden nemen omdat de knappe meisjes niet wilden.


Dat zette toch kwaad bloed bij de bestuurders van Hillegom. Maar wethouder Anne de Jong kan de resultaten van de Programmarekening gebruiken om Van Doesburg's ongelijk te bewijzen. De gemeente heeft namelijk een overschot van 511.000 euro en doet het volgens De Jong beter dan Teylingen: 'We waren al niet het lelijke meisje van de disco en dat zijn we ook niet. Ik zal onze jaarrekening vergelijken met hoe het er in Teylingen uit ziet.' Even later deed burgemeester Arie van Erk er nog een schepje bovenop: 'We zijn de rijkste gemeente van de Bollenstreek!'