Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 22.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 september 2016

Vragen voor wethouder

LISSE – Bij de aankomende vergadering van de seniorenraad op maandag 23 oktober kan wethouder Adri de Roon (D66) zijn borst natmaken. De seniorenraadsleden hebben een hele batterij aan vragen en klachten voor hem.


Hij zal dan vragen moeten beantwoorden over losliggende stoeptegels. Volgens de leden van de seniorenraad is 'het gros van de trottoirs heel erg slecht'. Ook waar het gaat om het gebied rondom de Eikenhorst. En de tientallen fietsen die dagelijks bij de Albert Heijn staan en zo de doorgang voor de minder mobiele mensen blokkeren, is de seniorenraadsleden ook een doorn in het oog. Voorzitter Berna van Amersfoort slaakte een hartenkreet: 'De boa's durven tegen de jeugd niet op te treden, want dan krijgen ze een grote bek. Maar tegen een oudje durven ze het wel te zeggen.' Ook uitten de aanwezigen hun zorgen over de loopafstand naar de toekomstige halte van lijn 50 in de Hyacinthenstraat en asociale scootmobielers, die lak hebben aan alles en iedereen.