Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

08 oktober 2016

Geen geld ondanks overschot

KAAG EN BRAASSEM – Wethouder Henk Hoek (CDA) piekert er niet over om de hondenbelasting af te schaffen. Een raadsmeerderheid lijkt voorstander te zijn van dit voorstel van SVKB, maar de wethouder stelt, dat hier geen ruimte voor is op de begroting.


In de bestuursrapportage aan de raad stelt Hoek: ,,Tijdens de behandeling van de Perspectiefnota 2017 heeft ons college uw raad toegezegd te kijken naar dekkingsvoorstellen bij de begroting 2017. Aangezien wij zo reëel mogelijk ramen, is er geen dekking binnen de begroting voor deze structureel lagere inkomsten.'' Wel maakte Hoek bekend, dat de gemeente dit jaar verwacht 1,3 miljoen euro over te houden.