Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

24 november 2016

Bouwtekeningen Hospice Amandi gereed

NIEUWE WETERING > Op de plek van de oude basisschool aan de Noordveenweg komt een hospice; een plek waar stervende mensen hun laatste dagen door kunnen brengen en verzorgd worden. Vorige week werd bekend gemaakt, dat een architect een voorlopig ontwerp heeft gemaakt van het gebouw, waarbij de huidige fundering van de school het uitgangspunt is voor de nieuwbouw.


Al in mei moet gestart kunnen worden met de bouw, zodat het Hospice Amandi midden 2018 geopend kan worden. Hiervoor is geld nodig; wie wat wil bijdragen kan contact opnemen met coördinator Jenny van Velzen (info@hospiceamandi.nl). Vrijwilligers zijn ook van harte welkom. Wie zich voor anderen wil inzetten, heeft niet perse een medische achtergrond nodig: ,,Tijd en ruimte in hoofd en hart zijn vooral belangrijk'', zo laat de organisatie weten. In totaal moeten er minimaal zestig vrijwilligers komen, die minstens vier uur per week ingezet kunnen worden. Voor meer informatie: www.hospiceamandai.nl