Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 december 2016

Een ton aan reclame-uitgaven

Nieuwkoop > De gemeente investeert een ton (100.000 euro), zodat Nieuwkoop 'ontdekt' kan worden door toeristen en bedrijven. Met dat geld kan het 'Netwerk Ontdek Nieuwkoop' (NON) opgezet worden, om het recreatie en toerisme te versterken.

Plannen zijn er volop, zo moet voor dat geld onder meer een pakkende slogan worden bedacht, in de trant van: 'Er gaat niets boven Nieuwkoop', al heeft Groningen deze slagzin al ingepikt. Daarnaast willen de ondernemers achter NON wel eens weten, wie Nieuwkoop nu bezoekt, en wat de potentiële bezoekers zijn. Ook moet er een 'Nieuwkoops Magazine' komen, die de huidige recreatiekrant gaat vervangen. Ook de social media moeten een bijdrage leveren, zodat er een 'buzz' kan komen over Nieuwkoop. De NON wil graag het verhaal vertellen over Nieuwkoop als onderdeel van de Oude Hollandse Waterlinie en hier evenementen omheen bouwen. Dat, samen met een onder meer promotiefilmpje, moet deze gemeente een onweerstaanbare aantrekkingskracht laten uitstralen. De gemeenteraad is akkoord met het uitgeven van die 100.000 euro.


Joep Derksen