Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

21 februari 2017

Gemeenten trekken samen op

KAAG EN BRAASSEM > Waar het gaat om de invoering van de Omgevingsvisie, wil het gemeentebestuur samenwerken met Nieuwkoop. Dat maakte wethouder Herman Haarman (D66) maandag 20 februari bekend tijdens een politieke vergadering.


Hij liet de raadsleden weten: ,,We vinden het belangrijk om de verbinding met de Rijnstreek te behouden en te verstreken. Ik heb met collega-wethouder Paul Platen uit Nieuwkoop een afspraak staan begin maart. Ze zitten in dezelfde fase als wij, om met een procesvoorstel te komen (voor de invoering van de Omgevingsvisie, JD). We delen onze plannen, trekken daaruit lering en zijn van plan om daarin gelijk op te trekken.''