Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

21 februari 2017

Goede vooruitgang werkzaamheden

LISSE > De werkzaamheden aan de Haven verlopen voorspoedig. Weliswaar heeft het werk drie dagen stil gelegen door de vorst, maar de medewerkers halen deze achterstand in door ook 's avonds en op zaterdagen door te werken. Soms worden werkdagen van twaalf uur gemaakt. Maar als alles goed blijft verlopen, is al het werk nog voor het einde van de zomervakantie af.

Jan Broekhuizen is projectleider weg- en waterbouw en hij informeert: ,,Het Havengebied doen we in twee gedeeltes. De leidingen zijn al verlegd in het eerste deel en nu gaan we daar de bestrating neerleggen. Hierna pakken we de andere helft aan en dat moet allemaal in mei klaar zijn. Het is de bedoeling, dat daarna de Schoolstraat Duurzaam Veilig wordt gemaakt. En als dat klaar is, willen we in juni de HOV-bushalte realiseren. Dat doen we in de vakantieperiode, omdat er dan veel minder verkeer is.''


Op donderdag 23 februari en vrijdag 24 februari wordt er met groot materiaal gewerkt vlakbij de kruising bij de Bolster. Fietsers worden dan door verkeersregelaars omgeleid. De wegwerkers vragen iedereen om hier rekening mee te houden.