Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 22.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

15 maart 2017

De geheimzinnige grotten van Grok M`Gar

HILLEGOM - De goochelaar Hilbert Geerling kan u en uw kinderen weer verwonderen en verrassen. Op zondag 19 maart (14:30 uur tot 15:00 uur) gaat Geerling op bezoek bij de Geheimzinnige Grotten van Grok M’Gar.

Onderweg naar de wereldkampioenschappen goochelen, gaat er van alles mis. De trein heeft vertraging, de taxi krijgt een lekke band en als Geerling het laatste stukje dan maar lopend aflegt, komt hij terecht in een dicht bos, waar hij in een diepe put valt. Als hij weer wakker wordt, blijkt hij te zijn beland in de Geheimzinnige Grotten van Grok M’Gar. Daar woont een apart volkje. Met de grote koning Grok, die niet echt heel aardig en vrolijk is... Met hem kun je beter geen ruzie krijgen! Maar ja… Geerling is vijfvoudig Nederlands Kampioen Goochelen, maar weet ook niet altijd wanneer hij zijn mond moet houden. Het wordt dus een hilarische show voor de kinderen én de (groot)ouders.

Hilbert Geerling is bekend van het AVRO TROS televisieprogramma ‘De Magische Winkel’, waarin hij aan jonge goochelaars trucs uitlegt, die ze vervolgens thuis of op school zelf gaan laten zien. Dit is de kans om Hilberts trucs van dichtbij te bekijken!
Kaarten voor deze voorstelling kunt u voor slechts 6,50 euro kopen bij onderstaande verkooppunten:
  • Voorverkoop (vanaf 4 weken voor de voorstellingsdatum tot 16:00 op de dag van de voorstelling): Tabakshop Frank Evers, Mariastraat 2, 2181 CT Hillegom
  • Aan de balie bij Het RAAM vanaf 1 uur vóór de voorstelling: Het RAAM, Prinses Irenelaan 16, 2181 CZ Hillegom.