Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 22.600, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

06 maart 2017

Houtskoolschetsen voor Hoogmade

HOOGMADE > De dorpsraad volgt het voorbeeld van hun collega's in Woubrugge. De dorpsraadleden in deze kern kwamen namelijk met het initiatief om 'houtskoolschetsen' op te zetten, als basis voor gesprekken met de gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders. Met die houtskoolschetsen wordt duidelijk, hoe de inwoners kijken naar allerlei mogelijke toekomstige ontwikkelingen. Of het nu gaat om woningbouw, sociale samenhang of de (natuurlijke) leefomgeving.


De leden van de dorpsraad Hoogmade willen ook zulke houtskoolschetsen opstellen. Maar hiervoor hebben zij de hulp nodig van de inwoners van dit dorp. Op woensdag 1 maart kunnen mensen naar De Stal komen, om daar hun ideeën of voorstellen in te dienen, waarmee de leefbaarheid in Hoogmade verbeterd kan worden. Mogelijk worden die voorstellen opgenomen in zo'n houtskoolschets.