Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

15 maart 2017

Bijzondere cursistenexpositie

HILLEGOM - Het Raam organiseert een speciale Cursistenexpositie. Alle cursisten van de Volksuniversiteit Hillegom hebben hun mooiste werken geselecteerd om aan de wereld te tonen. Het is de kans om te zien, wat het resultaat is geworden van de lessen van Arjan Bosch, Lucia Bezemer, Frank de Groot en Gerard Schoemaker. De officiële opening wordt gedaan door een bekende cabaretier op zaterdag 25 maart om 15:00 uur. Alle geïnteresseerden zijn hiervoor van harte welkom.

Ook de volgende dagen kan genoten worden van de kunstwerken. Op zondag 26 maart tussen 14:00 uur en 16:00 uur en van maandag tot en met donderdag tussen 09:00 uur en 12:00 uur en tussen 19:00 uur en 21:30 uur. Kom dus naar de expositie in Het Raam (Prinses Irenelaan 16)! Voor meer informatie: www.hetraamhillegom.cc.