Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

15 maart 2017

Nek breken in Blokhuis

LISSE > De gemeente is niet van plan om continue alle ongelijk liggende tegels in het Blokhuis aan te pakken. De leden van de seniorenraad hadden over dit ongemak geklaagd, maar uit een schriftelijke reactie blijkt, dat een oplossing niet zo gemakkelijk is.


Naar aanleiding van de tegelklachten heeft de gemeente een inspectie uitgevoerd. Er wordt erkend, dat niet alle tegels gelijk liggen. Maar volgens een ambtenaar ,,kan dit bekende probleem niet structureel opgelost worden.'' De reden hiervoor zou de fundering en de watergoot zijn. De leden van de seniorenraad werd verder geadviseerd om klachten door te geven via www.verbeterdebuurt.nl. Het antwoord zinde voorzitter Berna van Amersfoort helemaal niet: ,,Dat van die goot is lariekoek; er steekt een tegel uit tussen de stenen en je breekt je nek er over!''