Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.200, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

12 april 2017

Pleidooi voor landschapspark met speeleiland

NOORDWIJK > Het geduld van LSNZ is op, waar het gaat om de realisatie van het landschapspark met speeleiland in het Middengebied. Gemeenteraadslid Stephanie van den Bergh heeft hierover vragen gesteld aan het college van burgemeester en wethouders.


Ze laat weten: ,,Nu het voorontwerp bestemmingsplan voor “Duineveld” ter inzage ligt hoopt de ontwikkelaar spoedig met de bouw van deze nieuwe wijk te beginnen. Bewoners van onder andere het Middengebied wachten al jaren op de komst van het landschapspark met speeleiland in dit gebied. Hoog tijd dus dat ook deze belofte wordt ingewilligd. Wanneer wordt de definitieve inrichting van het speeleiland volgens het “Denk mee doe meer” principe bepaald? Wanneer wordt gestart met de bouw van het landschapspark en het bijbehorende speeleiland?'' Het college heeft zes weken de tijd om te reageren.