Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim anderhalf miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 22.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

03 april 2017

Top kwaliteit voor uw project

SASSENHEIM > Bent u op zoek naar PVC- of laminaatvloeren? Of wilt u juist tegels voor een nieuwe badkamer, keuken of woonkamervloer hebben? Houdt u van kwaliteit, maar dan wel voor een goede prijs; dan is het goed om langs te gaan bij TNL.

Joep Derksen

Eigenaar Ruud Berg van TNL spreekt vol passie over zijn producten. In de prachtige showroom is een grote collectie van wand- en vloertegels, maar ook laminaatvloeren, natuursteen, wanden, vloeren en mozaïeken te zien. Sinds 1 januari is TNL officiële dealer van Sens'eau; badkamermeubelen van hoge kwaliteit en in allerlei kleuren en vormen, gemaakt in België.Ook deze zijn zeker het bekijken waard.

TNL heeft een basisprogramma voor sanitair: voor slechts € 2.795 (exclusief montage) krijgt u een groot formaat gekalibreerde wand- en vloertegels, een toiletunit met toilet, douchewand, douchegoot, regendouche en een badmeubel met spiegel. Berg: 'Als mensen het op prijs stellen, kom ik graag bij hen thuis voor gratis advies. Waar vind je dat nog? Nou, bij TNL dus!'
Via de 'living wall' krijgt u een realistische impressie van de praktijk. Uiteraard kunt u voor alle bekende merken ook uitstekend bij TNL terecht.

Enthousiast vertelt Berg over de keramische tegels: 'Kijk eens naar die technieken die er in zitten; het is een gebakken product, maar van topklasse. Je hebt ook keramisch hout, dat veel gemakkelijker in onderhoud is dan normale houten vloeren maar in veel gevallen qua kleur en structuur niet van echt te onderscheiden. In veel gevallen importeren wij die zelf wat zeer aantrekkelijke prijzen mogelijk maakt. Naast laminaat kunt u ook voor alle soorten PVC vloeren bij TNL terecht, wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Wie houdt van natuursteen, is bij TNL ook op het juiste adres. Berg besluit: 'We leveren niet alleen aan particulieren, maar ook aan aannemers. Wij kunnen naast standaardassortiment ook maatwerk verzorgen. Hiervoor werken wij samen met gespecialiseerde importeurs en verwerkers.


TNL, Hoofdstraat 158, 2171 BL Sassenheim, T: 0252 702 337, W: www.tnlsassenheim.nl.