Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

03 juni 2018

Blij met buurt


[KAAG EN BRAASSEM] Over het algemeen zijn de inwoners van Kaag en Braassem tevreden over hun woonomgeving. Ook voelen zij zich veilig. Op een schaal van 1 tot tien scoort deze gemeente een 7,7. En dat is een hogere waardering dan in 2015, toen de inwoners nog een 7,5 gaven.

Ook de mate van leefbaarheid wordt goed gewaardeerd; met een 7,8. En maar liefst 80% van de inwoners vindt, dat de mensen in de wijken op een prettige manier met elkaar omgaan. En bijna driekwart van de inwoners voelt zich thuis in zijn of haar buurt. Al deze cijfers liggen hoger dan het landelijk gemiddelde.